lauantai 21. maaliskuuta 2015

Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Olen nyt kolme tuntia kirjoittanut postausta meidän keskiviikkopäivästä kuvineen. Ja arvaa mitä tekee selain?! Kaatuuu!! Kaatuu?! Ja arvaa miltä luonnos näyttää kun käynnistän selimen ja palautan vä'lilehdet? Tyhjältä!?! Koko teksti joka oli juuri viimeistelyä vaille valmis, on hävinnyt!! Ja kuvat myös, mutta ne nyt olisi ollut näppärä lisätä uudelleen.

Antaa olla tältä erää - tietokone vs Elina: Kuus - Nolla tietokoneen hyväksi. Hyvää yötä!

#maailmaonjoskusepäreilu

5 kommenttia:

 1. Eikö sulla toiminut se bloggerin automaattinen tallentaminenkaan? Mulla se tallentaa yleensä kesken kirjoituksenkin tekstiä siinä samalla, aina välillä välkähtää se tallennetaan- juttu. tosin on mullakin joskus tullut joku jumi ja sen myötä hävinnyt kaikki, varsinkin IE:tä käyttäessä, chromella toimii mulla paremmin, mutta mä myös itse klikkailen sitä tallenna-juttua aina välillä :D Harmillista! Äkkiä uusiks vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallentaa se. Ja itse asiassa kun selaimen käynnistin ja välilehdet lävähti päälle - teksti oli vielä siinä, aloin oikolukea ja ensinmmäistä korjausta tehdessä - ffffidim! Kaikki tyhjeni, kumoa, tee uudelleen, ei mitään apua. Kaikki oli tipotiessään. Voi jösses mikä banaani kasvoi otsaan.

   Joo, teen kyllä uusiksi, kun haluan itsellekin muistoksi tuon yhden arkipäivän kolmen kanssa. Mutta kun ei tässä ole aikaa moiseen... :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä. No, kyllä se tuolta pikku hiljaa valmistuu. Syö vain motivaatiota ja tekee mieli tehdä jotain muuta. Ja tuntuu, että samalla tietyllä tavalla kynnys tämän blogin kanssa kasvaa. :) Ehkä julkaisen taas välissä jotain muuta, kunnes saan tuosta valmista.

   Poista