tiistai 12. heinäkuuta 2016

Tuskaisen hidas inspiraatio

Päivittelin bannerikuvat ja vähän pientä muutakin blogiin. Hirveä paine, kun en pääse käsiksi niin hyvin verkkokaupan sivuihin, että voisin opetella koodaamaan senkin juuri sellaiseksi kuin haluan. Ja silloin kun haluan.

Junnaa. Kaikki junnaa paikallaan. Se turhauttaa. Jos joku haluaa lukea yritykseen liittyvistä junnauksista, niin ne löytyvät Suomen yrittäjien blogisaitilta.

Olisi niiiiiin paljon kaikkea mitä pitäisi ja haluaisin saada tehdyksi, jotta voisin kasvattaa ja kehittää yritystä. Raha on vain melko oleellinen, jotta pääsisi eteen päin.

Unelmia, tavotteita, suuriakin haaveita. 

Jessican kanssa kehitelleet kans vaikka ja mitä. Muun muassa Tapahtumapakettia, jota voi hyödyntää niin yritykset kuin yksityisetkin. Kauttamme hoituu niin isommat kuin pienemmät tapahtumat kutsuineen, koristeineen kuin yhteistyökumppaneineenkin (valokuvat, pitopalvelu, kukkakauppa, pukuompelija.) hakeminenkin.

Virkattuja, kotimaisia, kierrätys tekstiileistä tehtyjä mattoja on myös tullut verkkokauppaan ja tulee pikkuhiljaa lisää. 

Tulossa myös ilmaisia webinaareja (eikös olekin hieno sana? minulle ainakin!) terveydestä, vaatteista, ruoasta, liikunnasta, myös blogipohdintaa videomuodossa. 

Verkkokaupan ilme ei siis ole vielä sitä mitä omat luonnokseni hahmottelevat, mutta silti kaipaan kommentteja nykyisistä sivuista. Ruusuja ja risuja? Entä tämä blogi? Ruusut ja risut bannerista ja sivupalkista?

6 kommenttia:

 1. Blogin banneri on tosi kiva ja muutenkin sivujen ilme selkeä. Minunkin on jo pitkään pitänyt uusia blogini banneri, mutta en ole saanut ryhdyttyä toimeen.

  Luinkin eilen yrittäjyydestä kertovan tekstisi. Minulla moni asia meni alussa selkeämmin, vaikka olihan silloin paljon tekemistä paperiasioiden jne kanssa.

  Ilmaiset webinaarit kuulostavat mielenkiintoisilta! Minulla on tekeillä ensimmäinen verkkokurssini ja se on taas yksi uusi avaus yritystoiminnassani.

  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsh, kirjoitin puolipitkän vastauksen ja se hävisi bittiavaruuteen! :(

   Noh, piti siis kirjoittamani, että Kiitos, Heli. :) Sullakin varmasti puuhaa riittää, joten odottele blogin kanssa rauhassa inspiraatiota. :D Sitä hetkeä kun ei mitään muuta jaksa ja just se bannerin värkkäily on ainoa mikä tyhjentää aivotoiminnan.

   Mulla on tulossa jatkoa tuohon yritys-tekstiin, jahka tässä ehdin ja saan aikaiseksi. Huoh. Tänään on kyll ollut jotenkin semilaiska fiilis. Pitkästä aikaa ei jaksaisi mitään muuta kuin maata sängyssä. O.o

   Mutta ei kai auta kuin läteä lenkille, syömään ja saunaan. :D Jospa se taas tästä.

   Poista
 2. Tsemppiä tavoitteisiin ja haaveiden toteuttamiseen <3 Itsekin haaveilen vähän yrittäjyydestä, ainakin osa-aikaisesta, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

  Vilkaisin nettikauppaa ja se näytti minusta tosi selkeältä :) Ja toimi nopeasti, ainakin näin kännykällä. Erityisplussa ekologisista ja laadukkaista kankaista! (Nyyh, kun en itse ehdi enää ommella mitään.) Itse ostajana arvostan hyvää valikoimaa, kaupan nopeutta ja toimivuutta, tilauksen helppoutta (ei liikaa vaiheita/täytettäviä kohtia), helppoa maksua ja nopeaa toimitusta.

  Onnea matkaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nunu. ^_^

   Toistaiseksi nopea toimitus onnistuu, mutta tulikin mieleen, että pitänee lisätä poissaolotiedotteet, kun olen reissussa. :) Ja valikoimakin pitäisi laajentua pikku hiljaa. Tavoittaahan se ihan eri tavalla.

   Tsemppiä, ja toivottavasti uskallat yrittää joku päivä. :) KOkoan tosiaan seuraavaksi oman vinkki-listan yrittämisen aloittamiseen. Tulee päiviä, kun tuntuu ettei tästä tule mitään, olen surkea, kannattiko. Ja sitten taas mennään ja on "draivi päällä" ja tuntuu, että juuri näin tämän pitikin mennä. :)

   Poista
 3. Kivoilta kuulostaa teidän ideat ja suunnitelmat :)

  Minusta blogin ulkoasu bannereineen on kiva. Verkkokaupan sivua täytyy tutkailla tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös, Janni. ^_^ Olisi kiva kuulla sultakin kommentteja verkkokaupsta, jos jossain välissä ehdit kommentoida.

   Poista