Kaipaatko lisää mammablogeja?

Kuv Mmmablogit -facebooksivulta.
Mikäli etsit mielenkiintoista luettavaa lapsista, vanhemmuudesta ja ruuhkavuosista, käy tykkäämässä
uudesta Mammablogit -facebooksivustosta. Oman blogisi voit ilmoittaa mukaan tämän linkin takaa. Minäkin olen mukana. Vanhemmuus ja lapset ovat kumminkin niin iso osa elämää, että vertaistuki ja keskustelu on aina paikallaan.

"Mammablogit.com-sivuston kautta saat mammablogiisi lisää lukijoita. Blogisi postauksista julkaistaan nostoja sivuston blogivirrassa, mammablogien Facebook-sivulla ja Twitterissä. Lisäksi mammablogit.com palkitsee tietyin väliajoin parhaan mammablogin."

Kommentit

 1. Minäkin olen bongannut nämä Mammablogit, mutta mulla tökkii tuo nimi. Mammablogit kuulostaa jotenkin...ööh...liian mammailulta. Olen tullut tulokseen, että mun blogi ei ole Mammablogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tuskan. :) Mamma ja mammailu.. noh, on aika mamista! :D

   Mutta sitten toisaalta, minua on syytetty siitäkin, että pidän tätä blogia omien poliittisten tarkoitusperien pönkittämiseen. Öh? Ja mielelläni teen pesäeroa tälle vanhemmuutta käsittelevälle blogille esim. omaan Usarin sivuilla olevaan politiikka-blogiin ja omiin kotisivuihin. Olen JOSKUS aiemminkin blogannut vanhemmuudesta, tosin nimimerkin takaa. Nyt haluan tehdä sen omalla nimellä ja naamalla, jottei kenenkään tarvitse "kohujuoruilla", jos vaikka joskus esim. johonkin tehtävään tai toimeen pääsisin. Vanhemmuus ja lapset on kumminkin niin iso osa elämää kuten niistä bloggaaminenkin, etten halua enkä pysty olemaan siitä bloggaamatta. Ja sitten toisaalta "mammafoorumit ja-blogit" on paljon parempi paikka näille keskusteluille kuin se, että kirjoitan niistä samoilla sivuilla kuin joissa ruodin muita asioita. En halua leimaantua vain äitinä, vaan esim. kansainvälisessä ja energia-asioissa juuri sillä osaamisella. Mutta kun en halua kirjoittaa näistäkään nimimerkin takaa. :) Eli joo, olkoon tmä sitten mammablogi.:)

   Poista
 2. Pitäisi käydä kurkkimassa tuota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ajattelin kans kurkkia välillä mitä sieltä löytyy. Ainakin noista linkitä blogi -jutuista on aina jokunen blogi eksynyt lmaankin seurantaan. Eli eiköhän tuoltakin varmaan joku uusi luettava tule.

   Poista
 3. Mutta miksi pitää haluta lisää lukijoita? Tai siis jos lukijamäärä on itseisarvo, voi varmaan palkata halvalla parituhatta intialaista lukijaa. Siinä kai ne sivussa senkin homman hoitavat, ja sitten palaavat tykkäämään suomalaisista Facebook-sivuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Siinäpä hyvä kysymys. Jokainen varmastikin kokee asian eritavalla eikä siinä mitään. :) Itse en esim. halua järjestää arvontoja tai muuta, jotta tulisi lukijoita. Tykkään kumminkin bloggailussa juuri siitä, että siitä syntyy keskustelua. Toki tärkein asia on tyhjentää pää näppäimistön kautta siistimmäksi ylimääräisistä ajatuksista, mutta vielä mukavampi jos niitä ajatuksia on jokunen muukin jäsentämässä ja pohtimassa. Siksi miusta on kiva, jos jokunen lukijakin tänne löytää. :) Ja jos ja kun löytyy niitä samanhenkisiä lukijoita, siis joiden blogiin voi itsekin eksyä tai jotka jaksavat kommentoida - eikä vain kommentoida vaan keskustella. Kenties herättää jotain uusia näkökulmia asiaan tai eisttävät lisäkysymyksiä, jotta itse saa lisää pohdittavaa. I like it!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit