Raskaana oleva nainen on kaunis

Meinasin julkaista kasan kasvatukseen (ja perheen kokoon) liittyviä kysymyksiä viikonlopun ajanvietteeksi, mutta selatessani taas toisten kauniita blogeja ja kauniita kuvia, päädyinkin julkaisemaan itsestäni kuvia. Itse näille jo tässä repeilin, joten jos joku muukin näistä saa naurut, niin olkaa hyvä vain!

Viimeinen kuva on se jolle repesin, kun eksyin Jozellan blogiin. Vietimme siis elokuun alussa Oululaisten bloggaajien kanssa piknikkiä, joka tosin jäi varsin lyhyeen. Itse tulin vielä myöhässä paikalle. Sitä ennen olin istunut autossa yli neljä tuntia matkalla anoppilasta kotiin, purkanut matkatavarat autosta ja jättänyt puolison lasten kanssa iltapesuille ja nukkumaan. Uskottehan, että reissussa rähjääntyy? Että oikeasti olen tällä hetkellä raskauden seksikkyyttä uhkuva hottistottis? Minä en.

Tässä kunnossa olin elämäni toisen raskauden alkuvaiheessa. (Piikki: Klexane, verenohennuslääke.)


Kuudes raskaus, rv 16.

Hahhaa. Rempasta jätesäkki taustalla. Kyseessä siis keskimmäisemme syntymää edeltänyt iltayö.

Joulukuu 2013, vaalikuvat, Studio PSV.
Tuo printtitrikoinen! Oulaisten bloggareiden piknikiltä elokuun alussa.. ja paisuminen jatkuu!

Raskaus on oikeasti onni ja ilo, eikä oman kehon muutokset todellakaan ole SE juttu, jota miettisin. Mutta joo-o. Melkein tekisi mieli tintata kuonoon, kun joku väittää etten sitten ole muuttunut yhtään, ja kuinka hehkun ja kuinka raskaana olevat on kauniita ja kuinka kaunis vatsa jajajaja... Ha! Hevonkukkua! Vauva siellä sisällä on ihana kyllä, mutta kaikki muut kehut ampuu yli.

Hauskaa viikonloppua!


Ps. Kuvat saattavat sisältää myös loistavia sisustusvinkkejä!
Pps. Oikeasta sivupaneelista löytyy nyt myös oululaisten bloggareiden blogilista.

Kommentit

 1. Olen joskus itekkin miettinyt mistä se sanonta tulee, et sitä on kauneimmillaan raskaana? :D Kuka sen on keksiny? Minusta raskaus ja pyöreä massu on jotenkin hellyyttävää <3 Ihania nuo kuvat, varsinkin toi hääkuva, awwww <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku jonka vaimolla on ollut hirveitä itsetunto- ja ulkonäköongelmia raskausaikana? :D Ja kiitos <3

   Poista
 2. En itsekään oikein osaa yhtyä kommentiin, että nainen olisi kauneimmillaan raskaana :D Turvotus ja extra kilot eivät sitä ulkonäköä yleensä paranna! Mutta ei sitä vauva masussa tarvitsekaan hehkeimmillään olla ja kaikilla on varmasti muutakin mietittävää, kun muutamat lisäkilot ym. Upealta näytät tuossa vaalikuvassa ja tuo hääkuva on tosi kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jasmina. Sun kuvissa kyllä minusta tuo sanonta, että raskaana oleva on kaunis, pitää paikkansa. :) Vaikka olisikin jokunen ylimääräinen kilo.

   Poista
 3. Kauniita kuvia enivei ;) Ja mä kuulun todellakin niihin jotka näyttää haudastanousseilta möhömahazombeilta läpi raskauden. Hiukset lähtee/katkeilee/hamppuilee, iho kukkii ja on kalmanharmaa muualta missä ei ole punaisia näppylöitä, turvottaa, mutta silti posket roikkuu lommollaan. Ja siinä oli vasta pää! Siinä on hehkut kaukana kuulkaa :) Mutta toisaalta tiedän ystävistäni muutamia, jotka on niin UPEITA kun ne on raskaana - ettäjotta pitäiskö sitä perintötekijöitä alkaa moittimaan vai mistä tää johtuu.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kupla. Joo, taidan kuulua noihin, alkuraskaust etovassa olossa, syömättä, puolituupertuneena, finninaamaisena, jne.. sitten hetkeks helpottaa, kunnes alkaa ne kilot näkyä kainaloissa, perseessä, reisissä, tukka hapsottaa, kävely muistuttaa ankkaa, tissejä pakottaa, naama turvottaa, jne :D

   Mutta joo, sitten on niitä jotka näyttää oikeasti hyvältä paksuna viimeisilläänkin :D

   Poista
 4. Oi että mikä hääkuva, ompa ihana!! :)<3 Hei muuten viitsitkö ottaa tuon minun blogilinkin tosta sivusta pois? Jos ei oo hirveä vaiva :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit