Päivä ennen ristiäisiäHuomenna ristiäiset. Olen pitkin viikkoa leiponut valmiiksi jotain mitä on pystynyt: kakkupohja ja muffinit pakkaseen. Väliin vähän askartelua, oman mekon ompelua, imetystä, siivousta, kerhoa, neuvolaa, kauppareissua, lasten kanssa leikkiä, vaipan vaihtoa, jne. Jopa hivenen bloggausta, kun siltä tuntuu ja vähän ehtii muun lomassa. Kokoustamista ja videotervehdysten tekoa piirikokouksille. Päivät todellakin tuntuu täysiltä. 

Koti alkaa kumminkin pikku hiljaa näyttää siltä, että täällä voidaan juhlat pitää. Joskin vielä piisaa illaksi ja yöksikin tekemistä. Appivanhemmat tulee jo tänään jossain välissä, muut huomenna. Kaikki pitkämatkalaisia. Samat ruoat, koristeet ja vaatteet kuvina kera ristiäspohdinnan (ja seurakuntavaalien?) myöhemmin.

Oikein hyvää viikonloppua ja tulevaa isäinpäivää!

Kommentit

 1. Hyvää viikonloppua ja erityisesti ihania ristiäisiä :)

  VastaaPoista
 2. Haluaisin nähdä jo sen mekon, mikä ompelit :)

  www.minajamuud.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo viiri! Tosi kiva :) Ja voi mikä suloisuuksien suloisuus se siellä sitterissä oikein köllöitteleekään! <3 Ihana pikkuinen <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteistä Anna, mina ja muud sekä Bellanna <3 Jospa huomenna ennättäisin tehdä postauksen ristiäisistä ja mekosta. :)

  VastaaPoista
 5. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta! :)

  http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja. :) Nyt blogi tosin hiljaiselolla, kun arki ja kiire kasaantuu päälle. Pitääpä tutustua sunkin blogiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit