Kymmenen kaunista

Moni on varmaan facebookissa törmännyt mies/nais-haasteeseen. Siis siihen, jossa pitää jakaa viiden miehen/naisen kuva, joita pitää kauniina/komeana. Olin jo miettinyt, että fb:n sijaan voisin itsekin postailla tänne blogiin kuvapläjäyksen, mutta Haaveita ja oikeeta elämää - blogin Anna ennätti ensin.

Eli tässä tulee oma kymmenikköni. Olen sen verran tylsä, että kuvia ylempään sarjaan ei tule kuin neljä, viides jääköön piiloon ja sen paikan vieköön tuo oma puolisko. En ole mitään fanittaja-tyyppiä ja HUNKSit saa lähinnä minut nostamaan kulmia ja nauramaan vatsakippurassa. Näissä nyt ehkä kumminkin on jotain sellaista, mikä miellyttää silmää.

Eli antaapa tulla:

Jo edesmennyt (rip) Too fast, too furious -tähti: Paul WalkerGreyn Anatomiastakin tuttu Jesse WilliamsBruce Willis (näiden kuvien ikäisenä)(Ja Annan yllätykseksi) Bradd Pitt


(Lista oli kyllä aika jenkki ja näyttelijä painotteinen - suomalaisista listalle pääsyä kärkkyi mm. Antti Luusuaniemi. Näyttelijä vaan onnistuu luomaan itsestään tietynlaisen mielikuvan, jota pelkistä kuvista ei tule.)

Jäin nyt arpomaan tämän toisen viisikon suhteen, joten palataanpa siihen myöhemmin.


Miltä sinun listasi näyttää?

Kommentit

 1. channing tatum, norman reedus, jason statham =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lindiz, kommentista. :)

   Piti googlata nuo sun laittamat nimet, kun ei ne kertoneet mulle yhtään mitään. :D On se jännä miten eri näköiset tyypit miellyttää eri ihmisten silmiä.

   Poista
 2. Luusuaniemi on aika hottis, tai ne silmät <3
  Leo Honkonen
  Mikko Koivu
  Mikko Nousiainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, anonyymi. :)

   Unohdin kokonaan Koivut, kun listaa tein. Mutta pienen pohdinnan jälkeen totesin, ettei olis tähän listaan päässeet, vaikka niissä on kyllä kans sitä jotain ^_^ ja tuo luusuaniemi on mulle kyllä ihan uusi tuttavuus nyt tämän syke-sarjan myötä.

   Poista
 3. Haha voi ei, oli sit just se mitä vähiten aattelin että ois sun listalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, :D No oon tässä miettinyt ja mietein eilenkin vielä tuon luusuaniemen ja brad pittin kanssa että kumman laitan, nyt ehkä just vaihtaisin paikkaa. Ja sun listalta kyllä se jarppikin on kumminkin niistä eniten mun makuun. Minä kun en noista lihaksista niin hirveesti välitä.

   Poista
 4. Uu! Hyviä valintoja sulla listassa ;) Keitähän sitä itse osaisi valita.. Ainakin Joe manganiellon ja ehkäpä myös Ryan Goslingin voisin ottaa. Ja jostain syystä tuli mieleen Mel Gibson! :D Ne sen silmät on kyllä aika ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nana ^_^

   Ryan piti googlettaa, mutta ei ollut oikein mun makuu. Mel Gibson on kyllä kans karismaattinen. Samoin George Clooney, vaan jotenkin pelkät kuvat ei ole eduksi ja tiputin senkin tuosta listasta. :)

   Poista
 5. Haastoin sut. Niinkuin sulla nyt ei olisi riittävästi puuhaa päivisin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin päivällä jo kurkkimassa haastetta. ^_^ Kiitos kovasti, kukkavarvas.

   Poista
 6. Siis mä olen niin tylsä, ettei mun listalla ole oikeastaan ketään. En tykkää sixpäkeistä, enkä oikein kestään:D Tekisin tän ennemmin naisista :D
  Esimerkiksi Johhny Depp on kovin karismaattinen ja ihailen häntä näyttelijänä ja ihmisenä jotenkin, mutta noi asiat ei liity ulkonäköön mitenkään. Ihastelen enemmän ulkonäöllisesti naisia, joten kai mun listani koostuisi sitten niitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, cindderella, kommentista :) Aika pitkälti samoilla fiiliksillä. Näyttelijät on musta siks just helpompi listata kun on jotain muutakin arvosteltavaa kuin ulkonäkö. Ja tykkään noista näyttelijöinäkin - toki on paljon muitakin.

   Tuo toinen lista onkin vaikeampi, jäin ihan urakalla arpomaan, että minkänäköiset (naiset) on musta hyvännäköisiä.. on niitä ehkä klassisen kauniit aja sitten on niitä joille voisin olla jopa kade, siis sellaista luonnonkauneutta ja aitoutta..hmm, en osaa selittää, mutta saa nähdä saanko tuota toista listaa koskaan valmiiks. :) Tee ihmeessä sinä se!

   Poista
  2. Ihanaa, joku muukin. Munkaan listalta ei löydy ketään - tai siis löytyy, oma puoliso. Joka on siis ihan tavallinen mies, mutta minulle silti se kaikkein komein ja mukavin katsella :)

   Näitä listoja tutkaillessaan sitä tuntee itsensä vähän kummalliseksi. Onhan nämäkin sun listalta löytyvät miehet komeita ja komeutta on maailma pullollaan mutta jotenkin se ei sillä tavalla... pysäytä. Tai siis että jotenkin sivuutan koko asian. Hankala selittää mutta ehkä ymmärrät ainakin suunnilleen, mitä koetan sanoa vaikka sanat nyt ovatkin hieman hukassa. :D

   Mutta siis munkin on helpompi ihailla karismaa tai vaikkapa työtä/uraa kuin ulkonäköä.

   Poista
  3. Kiitos, janni, kommentista. :) Luulen ymmärtäväni suakin. tai siis luulen, että ajattelin ja koen jopa aika pitkälti samalla lailla tämän. Minuakaan nämä ei pysäytä. Ei aiheuta kuolausrefleksiä tai edes tunnetta että olisi kiva halata tai ööö.. mitään..? :) Mutta sitten esim. leffoja/sarjoja katsellessa, onhan noissa jotain sellaista, joka livenä saisi ehkä aikaan sen että voisi toisesta kiinnostua. Siis myönnän että kyllä alussa sillä ulkonäölläkin on merkitystä sen verran, että jokin sai kiinnostumaan ja hakeutumaan toisen seuraan, niin että sai juteltua ja juteltua niitä syvällisiä. Sai toisen nauramaan tai toinen sai minut nauramaan. :) Jotain tiettyä veikeyttä.

   Poista
 7. Bruce Willis on kyllä ihana mies, mutta itselle tuli hieman hämmennys, kun kuulin kommentin "ootko muuten huomannut, että sun isä on ihan Bruce Willisin näköinen?". Ja kieltämättä niissä on aika paljon samaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu, kommentista :) Joo, voi olla hämmentävää :D

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, Mia Maria, kommentista. Mielelläni kävisin sunkin listan kurkkimassa! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit