Uusi blogi kuvien kera


Kyllä. Haaveilen jo pikku hiljaa järjestelmäkamerasta. Ihan vain pikkuisen. Sitä ennen haaveissa on mm. toimiva puhelin, uusi porakone, (käytetty) saumuri, säilytysratkaisuja ja lomamatka. Kaikesta huolimatta aion jatkossa julkaista ompelemani vaatteet sekä sisustukseen ja ruokailuun liittyvät kuvat toisessa blogissani "Hurja Pohjola". Hyvähän tuota olisi muokata, nimikin ehkä laittaa uusiksi, banneri tehdä jne. Mutta katsotaan nyt mihin ja miten nämä harrastukset etenee. 

Tuo on tosiaan se kuvablogi, johon saattaa sitten kerralla tulla vaikka kymmenenkin postausta - ilman tekstiä. Ja sitten taas hiljaiseloa. Sankarille jo lupasin, että voisin postata näistä meidänkin sisustus- ja säilytystilaratkaisuista. Jos joku muukin haluaa haasteeseen osallistua postauksien ja vinkkien kera, niin ei kun mukaan vain. Tuohon haasteeseen liittyvät kuvat aion laittaa tosiaan tuonne toiseen blogiin - sitä kai jo melkein voisi kutsua lifestyle-blogiksi? Tosin ehkä vähän mauttomaksi tai ainakin halpisversio sellaiseksi. 

Tämä pysyy jatkossakin tämmöisenä ajatuksien sekatavarabasaarina. Mutta, ei kun mukaan vain.
Tervetuloa myös uusille lukijoille!

Kommentit

 1. Kaikkien sisustus- ja säilytysratkaisut kiinnostaa aina. Siis etenkin ne käytännölliset ja toimivat, ei tartte olla uutta, hienoa tai mitenkään kallista :) Ja hei, tavaran karsimisvinkit. Niille olis tarve.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sankari. Joo, kaikki vinkit on tervetulleita :)

   Poista
 2. Ou mai, nyt mä taas muistin sen koko eteiprojektin! Kääk! Mulla saattaa vähän venyä, mutta mähän siis tietysti nappaan teiltä vinkit kehiin ja teen suoraan sitten valmista :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Kupla. Nyt ei kun sitten vinkkejä kalasteleen!

   Poista
 3. Kiva blogi, se toinenkin. Mutta pakko sanoa, että siellä blogissa "font" toi kirjatyyli on tosi outo ja vaikea lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mina ja muud. :) Pitänee tosiaan tuo blogi pistää taustaa, banneria ja myös tekstiä myöten uusiksi pikku hiljaa. Vinkkejä otetaan vastaan siihenkin.

   Poista
 4. Kiva idea tuo blogi ja noita kuvia käy mielellään katselemassa ! Jospa saat jossain vaiheessa sen järkkärin hommattua :) Käytettynäkin voisi löytyä joku ihan ok halpaan hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jasmina. :) Noh.. ehkä joskus. Mutta ei ole tämän vuoden - eikä varmasti vielä ensi vuodenkaan ostoslistalla.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, anna :) Minäkin tykkään. Kaksi vuotta vanha kuva, pitäisi nyt ottaa vähän uusiakihn kuvia ja vähän eripuolelta. Oma lemppari on limen vihreä (epätasainen) seinä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, pitäisi tosiaan laittaa lisää kuvia, niin näkyisi muutkin nurkat ja pikkujutut :)

   Poista
 7. Ihana, minkä blogin löysin, kun olit liittynyt lukijaksi! :) täytyy alkaa ihan ajan kanssa tutustumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit, Anna. Ja tervetuloa!
   Sun blogi vaikutti juuri sellaiselta pohtivalta blogilta, joista pidän. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit