Iiiiiilahduta bloggaajakaveria


Sain tämän haasteen Jalankulkuonnettomuuden Kukkavarpaalta niin lämmittävin ja vuolain sanoin, että melkein veti hiljaiseksi. Kukkavarvas on yksi pitkäaikaisimmista blogituttavuuksista. Nähnyt kasvuni äidiksi tunnetasolla, nähnyt (tai no lukenut) ne kipeät tunteet ja katkerat hetket ja vuodatukset - ja silti se jaksaa hillua mukana. (Kiitos.)

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

 Olen miettinyt pääni puhki, että kenet haastaisin ja sillä aikaa tämän on tainnut jo suurin osa bloggaajista saadakin. Ja totta puhuen, en ole ehtinyt seurata, että kenelle kaikille tämä on jo tullut. Haluan silti laittaa tämän kiertoon ja ilahduttaa kahta (jos laitan enempi, saatan unohtaa koko jutun). Eli te kaksi blogia kirjoittelevaa lukijaa, jotka eksyitte tänne kurkkimaan muistinko juuri teitä: Jos ehditte ensimmäisinä kommentoida tätä postausta, ilahdutan teitä tavalla tai toisella - tai vaikka useammalla.

<3

Kommentit

 1. Minä en tullut kurkkimaan, muistatko minua vaan ihan siksi, että luen jokaisen postauksesi. Minä olen seurannyt blogiasi viime kesästä (ja ylipäänsä olen ollut tässä blogimaailmassa mukana vasta viime keväästä) ja pitänyt lukemastani. Olet jättänyt myös minun kommenttiini sekä mukavia että kannustavia kommentteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli, kommentista ja kauniista sanoista. Ja siitä , että käyt aina kurkkimassa. ^_^ MIelelläni ilahdutan sinua jollain tavalla!

   Ja hö, kylläpä tuo mun lausahdus tuosta kurkkimisesta kuulosti nyt näin jälkeen päin katsottuna tökeröltä, vaikka sen piti olla positiivinen. :) Noh, jos sitä pikku hiljaa oppisi huomaamaan omat tyylimokat ja parantaisi tapansa.

   Poista
 2. Minulla ei haastetta ole vielä ollutkaan ja ottaisin sen ilolla vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Voikku kommentista! Ja laita ihmeessä haaste-kiertämään. :) Yllätän sinutkin jossain välissä jollain tapaa. Aurinkoista sunnuntaita sinnekin!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit