Huiveja ja hallitusneuvotteluja

Kuvat kopioitu Hipknoties-sivulta.

Täältä opintojen, politiikan, pihatöiden, ompeluiden ja perhe-elämän kiireiden keskeltä huikkaan vain, että kunnossa ollaan. Huomeaamuna lennän päiväksi Helsinkiin puoluevaltuuston kokoukseen. Asialistalla vain Suomen hallituksen muodostaminen ja muut pikkujutut. (Jep jep jep, olen ihan intopinkeenä lähdössä, ollut eilisestä saakka, kun puhelun sain.)

---

Asiasta kukkaruukkuun - tai oikeastaan vaatteisiin. Omasta vaatekaapistani ja siihen liittyvästä projektista olen kirjoittanut mm. postaukset Vaateprojekti 333 ja tyyliopas sekä Kauneus - mitä sen takaa löytyy.

Ideana siis järkevöittää oma vaatekaappi pikku hiljaa tämän raskaus-, imetys-, pikkulapsivaiheen jälkeen. Haluan, ettei vaatekaappi pursua vaatteita. Haluan että vaatteet, joita kaapista löytyy ovat mahdollisimman kestäviä, eettisesti ja ekologisesti tuotettuja - sekä mielellään monikäyttöisiä.

Törmäsin facebookissa alla oleviin videoihin huivien käytöstä jokin aika sitten mikä sai minut surffailemaan hieman lisää. Ehkä hommaankin tämän imetysvaiheen jälkeen vain kasan tuon mallisia erivärisiä huiveja ja yhden vartaloa myötäilevän (korsetti) mekon. Niin tai siis, ehkä ompelen noita huiveja itse erivärisistä kankaista muutaman. Olisi vaikka perusvärit musta ja valkoinen ja sen lisäksi jotain piristävää kuten fuksia, turkoosi, keltainen, vihreä. Ja pari kaverin tekemää kierrätyskorua, joilla saisi esim. sidottua tai kiinnitettyä huivit eri näköisiksi asusteiksi.  

Ai, että, jotenkin ihastuin ihan hillittömästi tähän huivi-ideaan!

Kommentit

  1. Vitsit miten kätevä idea! Sopisi loistavasti auttamaan minunkin vaatekaapin järkeistämisprojektiani - taitaa vaan vaatia hieman, krhm, toisenlaista vartalotyyppiä kuin itselläni. :D

    Menestyksekästä H:gin reissua!

    VastaaPoista
  2. Mahtavuutta! Siis tuo lennähdys etelään - ja miksei huivikin ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit