Loppukesän kiireistä

Oulussa on ollut lämmintäkin. Ollaan ulkoilu, ollaan reissattu, on ollut kesä vieraita, on tehty töitä. On käyty Haapajärvellä häissä, kesävieraiden kanssa Hailuodossa, järjestetty hyvinvointi-iltaa ja nyt viimeisimpänä: omaan kärsitty koko perhe seikoista lukuunottamatta joko oksennus - tai ripulitaudista. Sanotaan siis että välillä on kulutettu voimat ja energiat aikavälillä loppuun. 

Niin loppuun etten ole tänne blogini ehtinyt, en käydä kunnolla koulujuttuja läpi enkä tehdä persona trailerin kunto- ja ravinto -ohjelmaa varten kuntotestejä ja lamppujen täyttämistä. 

Oksennustauti on kyllä kamalaa. Silti lasten kanssa pari yltä olkkariin lattialla siskonpedissä maaten mietin keskellä yötä että tämä on kyllä elämän parasta aikaa - lukuunottamatta sitä oksennustautia.Olisihan tässä vielä kerrottavaa, mutta näpyttelen tätä puhelimella (pari viikkoa sitten otetulla edellä ja uudella) joten hermojen säästämiseksi lopetan tähän.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ollaan ystäviä toisillemme!

Kommentit

 1. Vatsatautia lukuun ottamatta kuulumispostaus kuulosti hyvältä. Näytät kuvissa tosi kauniilta.

  Hyvää alkavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! ^_^

   Pitänee vielä koneella käydessä korjata kirjoitusvirheet.

   Poista
 2. Mahatauti on kyllä niin kamala!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terhi kommentista. Onneksi kohtalaisen äkkiä meni ohi tuo tauti. Meillä kävi sen jälkeen vieraitakin. Eivät sairastuneet. Mutta sitten pidettiin äiti-lapsi-porukalla meillä nyyttärit, niin siitä porukasta suurin osa oksensi jo samana iltana. :( Kyllä oli paska fiilis. Pöpön oli täytynyt mennä ruoan kautta, kun niin nopeasti tarttui eikä aiempiin vieraisiin ollut mitään tullut vaikka olivat käyneet.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit