Yritykseni vaatemallisto on julkaistu + Arvonta

Verkkokauppani MOMEL
 Päivät ja kuukaudet vierii uskomatonta vauhtia. Kun ei ole eikä voi vielä yritykseen käyttää aikaa klo 8-18 ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä, asiat kulkee hieman hitaammin omalla painollaan. Vaatemalliston jonka toivoin vuosi sitten olevan markkinoilla ja huhtikuussa, on ensimmäisen vaatemallin osalta valmis markkinoille vasta nyt.

Aikuisten tunikaa saa siis useassa eri koossa, eri kuosilla, värillä ja hihattomana, pitkähiaisena, avonaisilla hioilla sekä lyhythihaisena. Jatkossa myös vielä useammin eri variaatioin.  Myös lasten tunikaa saa piakkoin, jahka saadaan kuvat ja verkkokauppa niiden osilta päivitettyä. Kuvista tuli aivan ihania ja meinasin laittaa blogiin VIP-kuvia kuvauksista ja kulisseista. Sitten kävi se perinteinen: järkkäsin piuha on hukassa eikä sitä löydy mistään. Ja läppärin johto on rikki, joten sitä ei voi ladata jotta voisi suoraan muistikortin lykätä läppärin sisään ja siirtää kuvat. Puoliso kävi jo ostamassa uudenkin piuhan Gigantista. Arvaat varmaan, että olivat myyneet väärän piuhan. Sen perinteisen USB-johdon.  Kuvia siis tulossa, mutta hivenen myöhemmin. 

Välillä on tosiaan itkupotkuraivari-fiilispäiviä, jolloin tuntuu ettei minusta ole tähän. Yrityksestäni kyllä on, ja voi mitä kaikkea kivaa onkaan luvassa. Eräskin isompi hanke VTT:n kanssa. Ja 95% ajasta minustakin tuntuu, että kyllä se tästä, pärjään ja saan mahtavia ihmisiä ympärilleni viemään asioita eteen päin. Opin ja kehityn. Puolison tuki on kyllä uskomattoman tärkeää ja tavoite nyt onkin, että myös hän tulee pikku hiljaa mukaan. Samoin ystäviä. (Ja kunhan opin samalla, että myös ystävien osalta yhteistyöstä täytyy tehdä aina tarkat kirjalliset sopimukset siitä mitä kukakin tekee  - ja työ on työtä, ystävyys ystävyyttä.)

Olisi aivan ihanaa, jos voisitte käydä tykkäämässä sivuistani ja jakaa yritykseni facebook-sivua ja kuvaa. Haluan, että mahdollisimman moni olisi ainakin tietoinen yrityksestä ja pääsisi seuraamaan myös tulevaa hanketta ja mallistoa, vaikka tämän hetken tuotteet eivät juuri olisikaan mieleisiä. Olisi myös kiva kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä? Miltä nettisivut vaikuttavat? Entä itse vaatteet? Kuvat? Mitä toiveita, mitä ajatuksia? Onko jotain mikä ärsyttää ja harmittaa?

Momel Facebook -sivu ja arvonta.
Vaatemalliston avajaisarvonta!
 
Arvontaan voit osallistua facebookin puolelle. Tykkäämällä ja kommentoimalla kuvaan, olet mukana 40 euron lahjakortin arvonnassa. Tägäämällä 1-2 kaveriasi kommenttiin, myös he voivat voittaa 20 euron lahjakortin verkkokauppaan, mikäli sinä voitat. Voit osallistua kaikkiaan kolmeen arvontaan. 

Ensimmäiset lahjakortit arvotaan 27.11. Toiset 11.12. ja kolmannet 25.12.
Onnea arvontaan!

Kommentit

Suositut tekstit