Mikä blogille nimeksi?


Vanhemmuudesta ja tunteista oli helppo blogata ja kirjoittaa, kun ne auttoivat jaksamaan arjessa. Blogi lukijoineen ja toisine bloggareineen oli osa vauvaperheen arkea ja elämää.

Haluaisin - ja minusta tuntuu, että minun olisi saatava - kirjoittaa samalla intohimolla ja intensiivisyydellä blogia vieläkin. Tämä blogi vain on jäänyt eikä jotenkin löydä uomaansa. Ei löydy aikaa ja kun löytyy aikaa, ei löydy sanoja, vaikka aiheita ja ajatuksia olisi pyörinyt päässä läjäpäin. Haluaisin aloittaa vapaamman bloggaamisen uudelleen ja yhdessä puolisoni kanssa.

Olen päättänyt raivata kalenteriin bloggaamiselle ihan oman aikansa viikkoon. Haluan omia  ja yhteisiä ajatuksia ulos niin vanhemmuudesta kuin kaikesta muustakin, mitä mielenpäällä pyörii. Mielipidekirjoituksia, kuvia töistä, ompeluista, liikunnasta, ruoasta, lasten kanssa askartelusta, ulkoilusta, leikeistä. Ehkä ajatuksen vaihtoa puolisonkin kanssa? 

Mutta mikä nimeksi blogille? Kädestä pitäen ei vain tunnu jotenkin istuvan, mutten keksi mitään muutakaan. Aivot lyö aivan tyhjää. Ideoita? 

Sinivalkoinen
Ohikiitävää
Koivunlehti
Tällä pallolla
Dream & Goals
Lentäen
E&M
Yhteinen aika
Matkalla

Muu, mikä? Ehdottakaa jotain fiksua, kaunista, iskevää, unelmoivaa.

Kommentit

 1. Kiitos kommentiata ja nimiehdotuksesta, Katarooma. 😊 se kieltämättä olisi myös hyvä, mutta ei silti jotenkin tunnu istuvan.. :/ Haluaisin joten enemmän globaalia unelmaa, tavoitteita jne mukaa.. en vain oikein tiedä mitä tai mikä se olisi. Jokin joka kolahtaisi ja tuntuisi että tämä se on! 😊

  Olisi kiva jos haluaisit vaikka pallotella ajatuksia kanssani.

  VastaaPoista
 2. Noista mainituista ainakin tuo Matkalla voisi minun mielestäni sopia, mutta en näe muissakaan mitään vikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Janni, ja kiva kuulla sustakin! Tuo ehkä enemmän olisi omaankin mieleen. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit