Hyvinvointia jakamassa - keskiviikkoiltana Oulussa


Pidämme keskiviikkona eli huomenna 8.11. hyvinvointi-illan Oulun Keskustassa ja olet lämpimästi tervetullut mukaan. <3 

Olen rakastanut tuotteisiin ja testeihin ja siihen kuinka moni saa näistä itselleen kannustimen ja virtaa muuttaa omia elintapojaan.


Omasta itsestään huolehtiminen jää helposti. Liian helposti. Etenkin lapsiperheessä. Lapsilleen haluaa parasta, mutta välillä kuitenkin kiire, väsymys ja stressi alkavat kiristävät hermoja. Mitä tänään tekisin ruoaksi, olenko kerennyt tänään syömään mitään järkevää?

Illan teemana ovat erityisesti rasvohapot, vitamiinit ja uni, jotka ovat olleet minulle avainasemassa hyvinvoivaan ja terveelliseen elämään töiden, opintojen, luottamustoimien ja perhe-arjen pyörityksessä. Puolitoista vuotta lasten kanssa sairastamatta melkoisesta stressistä ja kiireestä huolimatta. 

Pienet muutokset tuntuvat nyt jälkeen päin melko isoilta. On ollut ihanaa kun ei ole tavinnut käydä kaikkia tauteja läpi ja miettiä miten asiansa järjestää oman tai lasten sairastumisen ajaksi.


Varaa hetki aikaa ja tule vaikka ystävän kanssa yhdessä viettämään iltaa. Iltaan osallistuminen on maksutonta. Pääset nauttimaan ihanista espressoista, kokeilemaan luonnonmukaista Skinserumia sekä maistamaan uutuustuotettamme BlanaceOil Vegania. Laita viestiä, niin saat osoitteen. ^_^Ps. Kuva on Pikku Kakkosen konsertista viikon takaa. Pääsimme lähes kaikkien tuttujen hahmojen ja juontajien kanssa kuvaan. Tai lapset pääsi. Me Markuksen kanssa tajusimme vasta kahteen viimeseen otokseen tulla mukaan. Meidät voi siis nähdä Pikku Kakkosessa itsenäisyyspäivänä!

Kommentit

  1. Pitääpä muistaa katsoa ensi viikolla Pikku Kakkosta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, Sarkku. <3

    Huomenna kannattaa myös katsoa Yleltä Suomi100 juhla Oulusta, joka lähetetään ympäri maailmaa. Päästiin puolison kanssa kutsuvieraiksi. Tosin tuskin meitä telkkarissa näkyy. :D Pitäis vielä tänään ommella puku sinne ja tiistain ylentämistilaisuuteen. (Niin paljon olisi blogattavaa, mutta aika!!)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit