Linkitä blogisi


Olisi kiva saada uusia blogeja listalle, joten ajattelin tehdä tällaisen Linkitä blogisi- postauksen. Olen todennut tämän parhaimmaksi tavaksi löytää uutta mielenkiintoista luettavaa itselleni sekä huomannut, että moni muu on saanut myös samalla sekä luettavaa että uusia lukijoita. 

Kaikki ja kaikenlaiset blogit on tervetulleita. Olisi kiva, jos kumminkin kertoisit kommenttikenttään jotain itsestäsi sekä blogistasi. Ja meidän FB-sivulle tähän jakoon voit käydä myös linkkaamassa blogisi fb -sivun osoitteen.

Olisi myös kiva jos tulevan kahden viikon aikana linkkaisit 1-3 löytämääsi uutta blogia blogipostauksiisi. Suosittelut on aina yhtä lämmittäviä, joten saadaan samalla hyvien kesälukuvinkkien lisäksi jaettua myös hyvää mieltä.

Aikaa linkitellä blogeja on niin kauan kuin vain tämä blogi on olemassa.

Kommentit

 1. Blogini nimi Arki(paska)ruokaa syntyi vuosia sitten lasteni ollessa pienempiä. Ovat aina olleet nirppanokkia ja eräässä jääkiekkoturnauksessa juttelin poikani joukkuekaverin äidin kanssa. Hän totesi minulle, että eihän se ole ihme ruuan syömättömyydelle, kun heillä laitetaan paskanmakumaustetta ruokaan. Näin syntyi meidän arkiruuasta arkipaskaruokaa. Oikeasti blogistani löytyy ajatuksia ja kokeiluja kiireisen arjen ruokakokeiluista - kun mikään ruoka ei kelpaa. Siis kokeilevan keittiön kirjoitelmia, toiveena että ruoka ei olisi ihan paskaa eikä ainakaan aina.

  https://arkipaskaruokaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. | Idahhh 2.0 | melkein 30 | koti ja sisustus | lifestyle | matkustus |

  Heippa, olen Ida ja kirjoittelen Idahhh 2.0 blogia. Jäälatte-addiktoitunut valokuvausta opetteleva kolmenkympin rajapyykkiä uhkaavasti lähestyvä suomenruotsalainen neitokainen eteläisestä Suomesta. Asun pienessä omakotitalossa pienen merenrantakaupungin laidalla yhdessä rakkaan avomieheni ja whippet-koira Hemmon kanssa. Meillä sisustetaan skandinaavisen boheemisti, liataan sormet ja varpaat pihapuuissa, lievitetään ainiaista matkakuumetta, tuunaillaan ja tehdään itse vaihtelevin menestyksin, etsitään aarteita vinteiltä ja kirppareilta, ihmetellään luonnon kauneutta ja sotketaan keittiössä! :)

  https://idahhh2.blogspot.com/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit