lauantai 20. toukokuuta 2017

Ovatko Momelin vaatteet sinulle vielä tuttuja?

Kuva Momel.                                                                                                 Kuva  Decoree.

Esikoisemme synnyttyä hyvin pienenä keskosena ja vaatevalikoiman ollessa 7 vuotta sitten keskosille vielä hyvin rajallinen, syntyi ajatus saada noille pienille sisukkaille taistelijoille oma vaatevalikoimansa. Jostain onnittelukortista syntyi myös ajatus, että ne tunteet ja ajatukset olisi hyvä saada myös niihin pieniin suloisiin vaatteisiin. Että se vaate on rakkaudella tehty juuri näitä pieniä varten. En tosin vielä 7 vuotta sitten ajatellut itse toteuttavani tuota mallistoa, mutta siinä se on. Ensimmäinen keskosbodymme Pienokaiskankaasta. Bodeja oli kokonaista kaksi kappaletta ja ne matkasivat tilauksesta erääseen keskoskaksosperheeseen muistoiksi.

Teemme tuotteita siis tilauksesta, jotta tekstiilihävikkiä ei synny ja voimme parhaiten vastata kysyntään ja tarpeeseen. Tosin näitä vastasyntyneiden Pienokais- ja Kullanmurubodeja tulee jossain välissä myös löytymään varastosta, jotta ne ehtisivät mahdollisimman nopeasti myös uusille vauvoille käyttöön - ei ainoastaan muistoiksi.

Halusimme samalla luoda myös muille kullanmuruilleme vastaavan kuosin, josta puuttuvat sairaalasanat. Sillä jokainen vauva on oman tekstikuosin arvoinen. ^_^ Myös näistä kuoseista on tehty jo tilaustuotteita: haalareita, pipoja, vaunuverhoja, kaukalopusseja, tunikaa, peittoa ja neuvolakortin kansia. Tilauksia voi tehdä meidän kauttamme suoraan tai esim. yhteistyökumppaneidemme Decoreen ja Miona Design'n kautta. Yhteistyöverkostomme laajenee kovaa kyytiä ja mm. Helsinkiin Kuiskaukselle on lähtenyt pino kankaitamme, jotka valmistuvat Kuiskauksen omaan myyntivalikoimaan.

Kuva Momel.

Kuva Decoree.

 Haluamme Momelin kautta tarjota suomalaisille tuottteita, joiden alkuperän voit varmistaa. Kankaita ja vaatteita, jotka ovat laadukkaita, kestäviä, kierrätettäviä ja mahdollisimman ekologisia. Haluamme että sinäkin voit vaikuttaa tekstiilivalinnoilla siihen millaisen maailman lapsille rakennamme.

Mutta vaatteita osteta siksi, että pyritään pelastamaan maailma, vaan siksi että niitä tarvitaan, siksi että ne kuvastavat persoonaamme. Minä ainakin haluan vaatteita, joita voin pitää ja joihin voin rakastua uudelleen ja uudelleen. Vaatteen täytyy olla kantajansa näköinen ja sen osalta haluamme viedä personalisoinnin ihan uudelle tasolle. 

Ajatella, että löytäisit vaikkapa hupparin johon rakastut aivan satasella - mutta sitä ei valmisteta juuri sinun koossasi. Tai jos haluaisitkin sen hupparin ihan pikkuisen eri sävyisenä. Tai vetoketjun sijaan napeilla. Tai vaikka kaikilla noilla muokkauksilla. Ja haluaisit samalla vielä tukea paikallista ompelimoyrittäjää ja ostaa samalla sopivat vaatteet koko perheelle jokaisen omilla vaatimuksilla. Eikö olisi suorastaan huippua? 

Minusta olisi. Ja juuri siihen me tähtäämme. Yhteistyökumppaneita otetaan edelleen vastaan, olit sitten vaatesuunnittelija, kuosisuunnittelija, ompelija tai kauppias. ja me vaatteiden käyttäjät - nyt vain toiveita ja vaatimuksia heittelemään. Kaikki on mahdollista!

Kuva Decoree.


2 kommenttia:

  1. Mulla ois vaatehaaveita ja -toiveita kyllä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun, Laura, kommentoit. 😊 Millaisia toiveita?

      Poista