tiistai 17. lokakuuta 2017

Haluaisitko suunnitella itse vaatteesi? (Arvonnassa Samsung Galaxy Tab A 2016)Haluaisitko suunnitella vaatteesi itse? Millainen kuosi sinua miellyttää hupparissasi? 

Nyt on mahdollisuus olla mukana mullistamassa maailman tekstiilimarkkinoita ihan uudelle aikakaudelle. Aikakaudelle, jossa ekologisuus, eettisyys, persoonallisuus ja teknologia yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla. Tarvitsen siihen teidän apua. Tämä on pieni askel opiskelijalle, mutta suuri harppaus ihmiskunnalle.

Digitalisaatio on yksi suurimmista yhteiskuntaa ja liike-elämää muuttavista trendeistä. Myös vaate- ja tekstiililiiketoiminta on kokemassa ison mullistuksen, kun tuotteita ja palveluja tullaan yhä enemmän suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakaslähtöisesti. Näissä uusissa palveluissa kuluttajalla on suurempi mahdollisuus vaikuttaa vaatteen ulkonäköön ja istuvuuteen eli mahdollisuuteen kustomoida vaatetta.

Tähän maailmaa mullistavaan muutokseen liittyen teen VTT:llä kyselytutkimusta sekä gradua vaatteiden ja kodintekstiilien digitaalisista kustomointipalveluista. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa suomalaisten ostokäyttäytymistä ja tarpeita vaatteiden kustomointipalveluihin liittyen.

Alla on linkki kuluttajille tarkoitettuun vaatteiden kustomointikyselyyn.

Kysely on auki 12.11.2017 saakka. Kaikkien sähköpostiosoitteensa antaneiden vastaajien kesken arvotaan Samsung Galaxy Tab A 2016. Olisi hienoa, jos voisitte tukea kyselyn levittämistä jakamalla sen blogissanne ja sosiaalisen median kanavissanne. Kyselyn jakaneet bloggarit saavat itselleen (ja lukijoilleen) käyttöönsä 15% alennuskoodin Momelin verkkokauppaan marras-joulukuun ajaksi samalla kun julkistamme uudet kuosit ja mallistot.

// Elina, Tutkimusharjoittelija VTT

Ps.

Viimeiset kuukaudet päivät on olleet melko ympäripyöreitä kaikkinensa. On töitä, opintoja, yritysasioita, gradua, kokouksia, kotiaskareet, inttiaskareet treeneineen ja perhe <3. Oon kiitollinen perheestäni, ihan huipputyyppejä olen saanut elämääni. Esikoinen on tajuttoman fiksu ekaluokkalainen, syö parhaimmillaan 2-5 ruoka-annosta ruokailulla ja kasvaa hirmuista vauhtia. Keskimmäinen ohjaa ja opastaa (kommentaa) toisia kotona ja päiväkodissa, pyöräilee itse päiväkotiin pari kilometria innoissaan päivittäin. Kuopus täytti viikko sitten jo kolme vuotta ja on niin mahdottoman söpö ja lutunen leikkeineen ja vaaleine kiharoineen - ja taas toisessa hetkessä sellainen kujeileva, kaiken tuhova kolmevuotias.

Kirjoittelen seuraavaksi edunvalvonnasta, treeneistä ja tubetan vielä Elinasta Vänrikki -sarjaa, jossa pääset mukaan seuraamaan seikkailujani ensi kesään asti kestävällä reservinupseerkikurssilla. Treeneihin liittyen nämä kuvat sunnuntailta, jolloin käytiin perheen kanssa kasvitieteellisessä puutarhassa. Tein siis juoksutreenini 7,4 km, kun samalla meidän 4v &7v pyöräilivät saman matkan itse ilman että olisi kuulunut "en jaksa".


Mutta nyt kipin kapin vastaamaan kyselyyni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti