tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kotimaisia vaatteita (ostatko?)


Olen halunnut tukea osaltani myös kampanjassa kotimaista ja lähiseudun yrittäjyyttä. Painotuotteet on rollupia ja esitteitä myöten tehty Suomessa ja omassa kotimaakunnassani keskipohjanmaalla. Pienemmät voitot niistä toki jäi kuin ulkomailta tilatuista tuotteista, mutta pidän sitäkin tärkeämpänä reilua peliä ja sitä että teot seisoo puheiden takana. Ei vain puhuta kampanjassa kotimaisuudesta tai eettisyydestä, vaan tehdään niin myös itse.

Vaatteet ovat toholampilaisen pienyrittäjän ompelemia. Myös kankaat ovat suomalaista alkuperää ja kestävää laatua.

Haaremihousut menevät pitkään yhdellä lapsella ja ovat täten hintansa väärti. Koko 74/80 esimerkiksi menee puolivuotiaasta puolitoistavuotiaaksi - jopa kaksivuotiaaksi, ensin enemmän pussihousumallisena, myöhemmin "normaalikokoisena". Resoreiden ansiosta housut pysyvät kumminkin näppärästi paikallaan ja säädeltävissä. Myös vyötärössä on säätämisen varaa.

Värejä on kahta: vihreä ja ruskea ja kokoja kolme: 74/80, 86/92, 98/104. Hinta 30 euroa /kpl. Vaatteet saa toimitetaan postitse n. 1,2 euron postimaksulla. . Muutamia kampanjatuotteita jäljellä, osta omaksi, lapsenlapselle tai vaikka naapurin kumminkaimalle synttärilahjaksi! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti