maanantai 27. lokakuuta 2014

Vieraalla maaperällä: VIP-ilta Oulun Makeup Storessa

Nyt ollaan kyllä kieltämättä vieraalla maalla - niin tosi elämässä kuin blogissakin. Epämääräisten ja huonolaatuisten kuvien sijaan postaus sisältää tällä kertaa tasokkaita järjestelmäkameralla otettuja kuvia. Kuvat ovat tosin muiden ottamia.

Tania järjesti taannoin blogissaan arvonnan, johon minäkin osallistuin. Tania oli siis aiemmin voittanut itselleen ja 15 lukijalleen Oulun Makeup Storeen VIP-illan. Olin yksi niistä onnekkaista lukijoista, jotka pääsivät mukaan. En ole koskaan aiemmin ollut missään vastaavassa. Itse asiassa en ole koskaan aiemmin kuullut koko meikkikaupasta saati sitten astunut sen sisään. Totta puhuen, meikkaaminen ylipäätään on minulle aika vieras juttu vielä.

Kauneushan on katsojan silmässä ja erilaisuus on kaunista - eikös? Näin minä ainakin koen ja ajattelen edelleen. Pidän kauniina kauniina kasvoja, jotka näyttävät luonnollisilta, meikittömiltä, mutta silti jotenkin huokuvat sellaista sileyttä. En ole koskaan oppinut meikkaamaan niin, ettei naama näyttäisi olevan paksun puuterin peitossa, joten olen jättänyt meikkaamatta. En ole kaivannut päiviini meikkaamista arjen aikasyöpöksi enkä liioin jo valmiiksi tyhjän kukkaron tyhjentäjäksi. En ennen lapsia enkä ennen inttiä. 

Meikkaamiseni kulmionoituu ripsiväriin ja huulirasvaan. Häämeikissä kävin - ja pesin sen pois heti. Se ei tuntunut omalta, ei tuntunut siltä että näyttäisin itseltäni ja halusin hääpäivänä olla juuri oma itseni. Vaalikuvia varten meikattiin myös ja silloinkin jouduttiin meikkiä vähentämään, kun en tuntenut sitä omakseni. Vasta reilun vuoden olen osannut meikata myös hippusen naamaa niin että ihon epätasaisuus ja rasvaisuus ei pompi silmille - ja ennen kaikkea niin, ettei se meikkivoide näy. Mutta tätäkin teen harvoin. Yleensä kuljen niin kotona, kaupassa, neuvolassa, koulussa jopa kokouksissa ilman meikkiä tai korkeintaan ripsiväri laitettuna.

On kumminkin mukavaa kokeilla uusia juttuja. Utuinen silmämeikki tuntui omalta, huulipuna sen sijaan ei. Sen pyyhein jälleen hyvin nopeasti pois. Mutta ehkä pikku hiljaa opin uusi juttuja, sillä tiedän että töitä hakiessa edustavuus (aka ulkonäkö ja vaatetus) ovat myös tärkeitä. 

Uutta ja mukavaa joka tapauksessa hyvässä seurassa ja hyvän juotavan ja pikkunaposteltavan kanssa. Kaikkien näiden vuosien ajan elämäni on pitkälti täyttynyt kokouksista, opinnoista ja perhe-elämästä. Olen nyt hetkeksi luopumussa luottamustoimista useastakin eri syystä. Joten vaihtelu virkistää myös sen suhteen, että saa arkeen jotain uutta ja uusia ihmisiä. Ehkä sitten jaksaa taas uudella innolla ja mahdollisussa uusissa tehtävissä.

(c) Anni

(c) Tania

Osallistujat: Nina, Minä, Anni, Mia Maria, Emilia, Vilma (meikkimallina), Jenna, Anna,Emmi, Elisa ja Tania sekä Mette, joka ennätti lähteä ennen yhteiskuvaa.
(c) Emilia


(c) Tania

(c) Tania

Rita tekee minulle silmämeikkiä.
(c) Tania

(c) Tania

(c) Tania

(c) Tania

(c) Emmi

(c) Vilma

(c) Vilma

(c) Vilma

(c) Vilma

(c) Vilma

(c) Vilma

(c) Vilma

(c) Vilma

(c) Emilia

Illan meikkimalli Vilma sekä illan emäntä Tania
(c) Anni
Kiitos vielä illasta Tanialle ja kaikille muillekin! <3

Meikkaatko sinä? Milloin aloitit? Minkälaisesta meikistä pidät?
Mikä on kaunista? Paljonko käytät aikaa ja rahaa meikkaamiseen?

Niin ja loppuun vielä info, että osallistuin tällä postauksella (jälkijunassa tosin) Anun "Vieraalla maaperällä" -haasteeseen. Käykää ihmeessä kurkkimassa niin Anun blogia, haasteeseen osallistuneita kuin tuon meikki-illan osallistujienkin postauksia.

12 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kiitos osallistumisesta ja onnittelut rohkeudesta! :) Mäkin oon kerran osallistunut Makeup Storen meikki-iltaan. Ei tosin ihan noin pramea ollut, mutta kivaa kuitenkin. Ihan mahtavia nää kaikki osallistuneet jutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Anu. Pitää vielä lukea ne loputkin haasteeseen osallistuneiden blogit ja katsoa minkälaisia blogit muuten on - jos vaikka löytyis jotain uutta lukulistalle. (Sikäli kun tässä nyt mitään ehtii lukea.) Ja hienoa, että sullakin on ollut mahdollisuus osallistua meikki-iltaan. :)

   Poista
 2. Mukavaa, kun pääsit paikalle sieltä vauva arjen keskeltä! Oli kivaa nähdä ja hyvä se on koklailla erilaisia juttuja välillä, vaikkei ne täysin omilta tuntuiskaan. Määhän oon ite ihan onnessaan siellä meikki-purnukoiden keskellä :D Kivasti olet toteuttanut tämän, kiitos sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tania vielä, niin kommentista kuin illasta. <3 Joo, kyllä tistä muista näkikin että on enemmän tosiaan se teille monille ominainen juttu ja into oli jotain ihan eri luokkaa kuin minulla, mutta ihan oikeasti oli kiva olla mukana kuuntelemassa ja oppimassa. :) Ja ehkä tämä on tosiaan se mun näköinen postaus illasta. Teidän postauksista saa sitten lukea niitä vinkkejä ja muita mietteitä. Sunkin postaus oli tosi kivasti tehty. Lueskelen välillä imettäessä kännykästä blogeja, mutten voi/jaksa kommentoida. :)

   Poista
 3. Minulle meikki-iltaan osallistuminen olisi myös tosi vierasta maaperää. Minun meikkini on yleensä kevyt meikkivoide, puuteri ja ripsiväri.Siinä kaikki. Häämeikkini oli hyvin luonnollinen. Minä tässä kovasti pähkäilen, pitäisiköhän munkin räväyttää ja tehdä päivän asu-postaus....siihen voisi liittää vielä päivän meikkien luetteloinnin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli, kommentista. Voin kyllä kuvitella, että olet näissä meikki- ja vaatejutuissa samantyyppinen mun kanssa eli että tuollainen ilta olisi tosiaan melko vieras. :) Ja räväytä ihmeessä! Mielelläni lukisin sun kirjoittaman asu - ja meikkipostauksen.

   Poista
 4. Ollut varmasti mukavaa vaihtelua sinulle ja tärkeintähän on hyvä seura. :) Kaikkien kuvat tuosta illasta on näyttäneet hyviltä ja olisi ihanaa päästä itsekin tuollaiseen. Itse olen aloittanut meikkaamisen joskus ala-asteella ja kyllä siihen useita satoja euroja rahaa uppoaa, vaikka yleensä teenkin melko luonnollisen ja kevyen meikin. Kevyt ja omia piirteitä korosta meikki on kaunis, ei sellainen pakkelinaama. Toki iltameikkiin sopii mielestäni myös vahvemmat sävyt, kunhan ei mene liiallisuuksiin. Aamuisin meikkaamiseen menee ehkä 10min, vaikka tosin kotona ollessa olen yleensä ihan luonnollisena. Itselleni tulee kuitenkin sellainen huollitellumpi olo, kun ees vähän on jotain naamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jasmina. Jep, tosin ei tuossa nyt hirveästi poristu tai istuttu iltaa, mutta joo. Jo pari kertaa tavattuja ihmisiä ja uusia kikkoja ja uusia juttuja, niin olihan se kivaa (tämän vauva-perhe-arjen keskellä). Ja juuri sopivan (eli kauppareissun) mittainen, niin ettei tissitkään räjähtäneet eikä tarvinnut pumpulle ryhtyä - ja puoliso pääsi vuorostaan laittaan kaikki kolme yksin yöunille. :D Mutta ei sulla tosiaan päivästä sitten isoa osaa meikkaamiseen mene, tuntuu vain välillä että varsinkaan aamuista ei tuota 10 minuuttia löydy - ja illalla ei kyllä enää ole järkeä. x)

   Poista
 5. Mulla on ollu kesäkuusta asti ripsienpidennykset, arkisin en meikkaa yhtään. Ennen ripsienpidennyksiäkään en meikannu joka päivä, ei tuottanu ongelmia mennä kauppaan tai leikkipuistoon ilman ripsaria :) Ihan aamusta riippuen, joskus meikkasin joskus en.

  V.loppusin tai arkisinkin jos on jotain muuta menoo kun koti-kauppa väliä, niin meikkaan. Laitan meikkivoiteen+puuterit, vähän poskipunaa ja luomiväriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anna, kommentista. :) Voisin melkein haastaa ihmiset kertomaan joku kerta omista meikkitottumuksista. Sullakaan tuo ei kuulosta paljolta.

   Ja esim. juurikin, että paljonko menee vuodessa/ kuukaudessa rahaa meikkeihin, hiuksiin, kosmetologille, kynsiin...öö, mihin muuhun niitä voi vielä laittaa? Rahaa siis? :D Ja ei siis millään pahalla, vaan mielenkiinnosta. Olen omat valintani tehnyt ja tyytyväinen niihin. Olisi vain kiinnostava ehkä kuulla miten paljon ketäkin kiinnostaa asia ja kuinka paljon siihen panostaa ja kuinka hulluna on esim. juurikin joihinkin tiettyihin merkkeihin. Että onko sillä merkillä väliä, jne. :)

   Poista
 6. Kiva postaus ja ihanat kuvat! Minäkin kävisin tuollaisella vieraalla maalla mielelläni, oma aamumeikki nimittäin syntyy autossa liikennevaloissa matkalla töihin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uraäiti. Joku siis tosiaan oikeasti harrastaa tuota :D

   Poista