Lifewithoutstyle-bloggarin päivän asu




Viime viikolla lumisateessa tallustellessa, pienin liinassa ja isommat rattaissa, pohdein taas syvällisiä. Ajattelin nimittäin, että muuttaisin blogin nimeä ja jonkun nörtin (tai seminörtin) kanssa perustaisin kokonaisen lifewithoutstyle-blogisivuston, joka kattaisi kaikki silmäpusseilla varustetut (huonon) huumorin bloggarit yhteen. Olisi päiväna sua, ruoka-annosta, sisustusvinkkejä ja insiproivia kuvia (roskakasoista pyykkivuoriin).

Tässä postauksessa siis hieman esimakua. Asu soveltuu pakkassäihin. Asuun kuuluu myös yksi vauva (toimituksissa saattaa toisinaan olla häikkää). Suosittelen aloittamaan pukeutumisen rispaantuneista pikkareista (myös synnytysosastojen verkkoalushousut käy hyvin). Sen jälkeen jotain lämmintä, kuten perseen, polvien, varpaiden ja kantapäiden alta puhkikuluneet paksut villasukkahousut. Yläosaan maidontuoksuiset imetysliivit ja pukluinen imetyspaita

Seuraavaan kerrokseen nukkaantuneet legginsit ja kirpparilta vuosia sitten ostettu kantoliina. Tämän jälkeen asusteeksi voi sujauttaa sen vauvan. Päälle  pitkähiainen, joka on muodikkaasti leikelty, niin että etuosan voi kietaista molemmin puolin vauvan ympäri. Sitten yksi vauvanpeitto vauvaa suojaamaan. Päälle vielä kirpparilta ostettu vk-raskaustakki, kaulaan huivi ja selkään toppatakki. Jalassa koreilee tällä erää 15 vuotta vanhat talvikengät. Viimeistele asu vielä sormikkailla ja pipolla, jos sellaiset jostain löytyy.

Mitäs tykkäsitte? Eikös olekin tyylikäs?


Kommentit

  1. Ihana! Mä kyllä aattelin että beibi on näköjään uusi musta! Jotenkin niin ihana... mutta arvaa, klikkasin sun blogiin ja tää postaus tuli näkyviin niin että näkyi aluksi kuvasta vain yläosaa. Mä katoin että apua, sun päässä on joku käärö, niin kuin side! Pelästyin, mutta onneks se oli pipo vaan - ja siis näyttää ihan pipolta kun koko kuva tuli näkyviin, että älä ota ressiä siitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista, Kupla.

      Beibi tosiaan voisi olla uusi musta! :D Ainakin se kuuluu asusteeseen tällä hetkellä lähes 24/7. No ja puoliso on tosta piposta samaa mieltä, että siis näyttää liikaa joltain sairaalan myssyltä. Eli siis voisi sanoa että pipokin on so in style!

      Poista
  2. Lifewithoutstyle - blogisivusto kuulostaa inspiroivalta! Minä postasin päivänasuni jokin aika sitten, taas näyttää olevan samat housut jalassa kuin silloinkin eli resorifarkut parin vuoden takaa. Tällä kertaa paitana Marimekkoa, kirpparilta ostettu. Minä aion laajentaa sisustuspostauksiani ja seuraavana on tulossa postaus teemalla "Ruskeaa unelmaa...all you need is brown.." Luulen, että se postaus tulisi sopimaan tuonne Lifewithoutstyle - sivustolle hyvin! Minä voisin jakaa tuolla sivustolla myös ideoita inspiroivista työympäristöistä. Kuten tästä mun kotitoimistosta eli läppäri on ruokapöydässä ja epämääräisiä paperikasoja on sekä pöydällä, tuoleilla että lattialla.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi inspiroivalta :D tai sitten jos perustais ihan vain yhden blogin lisää, jonne antais kirjoitusoikeuden tosi monelle eri bloggarille ja jokainen vois lisätä sinne aina inspiksen tullessa jotain todella inspiroivaa - ootko mukana?! :D

      Mulla on kyllä niin vähissä aika, että oikein hävettää.. :/ pitää tulla sultakin kahtoon tuo postaus. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia! Ja eikös oo "ihanan" hikinen olo jossain vaiheessa, kun vauva ja kerrokset alkaa lämmittää? (siis jos joutuu sisätiloissa käymään välillä?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Kitta. Nyt ei onneks tarvitse olla pitkiä aikoja tuolla vaatetuksella lämpimässä. :) Yritetään esikoinen jättää kerhoon 10 minuutissa, jotta ennätetään seuraavaan bussiin. Tuo aika siis sisältää myös bussipysäkille kävelyt. Ja toisaalta, pakkassäässä tuo päälle heitetty aukinainen toppatakki on näppärä heittää pois hetkeks. Mutta joo.. aika hikinen olo kyllä tulee, jos pidempään joutuu olla lämpimässä eikä pääse riisuun, mm siksi laitan tuon liinan t-paidan päälle. Pitäis vain vielä oppia imettämäänkin tuossa, niin esim. bussimatka sujuis ok, jos sattuu just sillon nälkä iskeen. :)

      Poista
    2. Pakko laittaa tuosta imettämisestä kantoliinassa. Kesällä imetin (tosin jo 1v ikäistä) ekan kerran elämässäni kävellessäni (vaikeahkossa) metsämaastossa, on muuten hankalaa puuhaa (olla liikkeessä samaan aikaan siis), vaikka oli jo noinkin isosta lapsesta kysymys. Kantoliinassa imettämisessä onkin omat hyvät puolensa - varsinkin julkisilla paikoilla, suosittelen lämpimästi :)

      Poista
    3. Kitta: Joo tuo imettäminen olis kyllä näppärää. Muutaman kerran on onnistunut tuossa asennossa, kun on sattunut liina ja vauva juuri sellaiseen kohtaan, että imetys periaatteessa onnistuu.. mutta sitten tarttis vielä itse olla liikkumatta ja käsillä auttaa, että toinen saa samalla hengitettyä nenän kautta :D

      Poista
  4. miten harmillista, kun päivän eleganssistani puuttuu tuo tuikitärkeä asuste (vauva)! Taatusti olisin paljon trendikkäämpi ja tyylikkäämpi vauvalla kuin ilman. Tai ainakin se toimisi tehokkaana katseenvangitsijana.
    Siitä kyllä olen samaa mieltä, että tyyli ennen kaikkea...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marikan polut. Tyyli ennen kaikkea! ;) (Ja voihan tuota kokeilla myös nuken kanssa,jos ei ole vauvaa saatavilla :D

      Poista
  5. Kätevästi kulkee ainakin vauva mukana tuossa kantoliinassa :) ! Tuollainen olisi joskus ihan tarpeen, niin saisi hetkeksi kädet vapaaksi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Jasmina. :)

      Liina on kyllä tosi kätevä, kun sitten jää kädet vapaaksi. Ja se helpottaa vielä tuota refluksivaivaa. Ei siis ole todettu (vielä) mitään, mutta puklaa kaaressa kooooooko ajan. Suosittelen kyllä kokeilemaan liinaa, noita saa kirppareilta joskus ihan viidellä tai kymmenelläkin eurolla eli ei tarvitse välttämättä ostaa niitä satasen liinoja. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit