keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Aurinkovoidetta, ravintolaburgeria ja palanutta nenää

Oli kyllä mahtava loma. Äkkilähtö osottautui varsin hyväksi, vaikka pilvistä olikin pitkälti. Ei tiskiä, ei pyykkiä, ei töitä, ei opiskelua, ei siivousta, ei ruoanlaittoa - vain leppoisaa yhdessä olemista, syömistä ja leikkiä. Lämmintäkin piisasi. Kiva on tosin olla kotonakin taas! Tässä nyt ensimmäinen kuvapostaus reissusta.


10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Missä päin olitte lomailemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitges, Barcelona, Espanja. :) Tuo Sitges siis kuuluu Barcelonan provinssiin, sijaitsee noin parikymmentä kilometriä lentokentältä etelään päin. Momondo'n kautta löydettiin tuo hotelli tarjouksineen. Neljä tähteä, ihan rannan vieressä, sopivan pieni, aamupalat kuului hintaan ja siihen nähden ihan ok hintainen.

   Poista
 2. Ihania kuvia. Me päästään viikon päästä all inclusive matkaan. Aaah, lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kade. :D Matkakuume jäi - puolisolle pahempi! Ihanaa ja rentouttavaa reissua Nanni!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Jopas vaikutti matka mukavalta, olen iloinen puolestanne =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Oli kyllä kivaa - vielä paremmalla kelillä oltaisiin vain poltettu itsemme ja lapset pahemmin, joten ehkä parempi näin. Laitan vielä toisen postauksen kuvia ja jossain välissä kirjoittelen kuulumisiakin.

   Poista
 4. Voi miten ihania kuvia!! Ihan meinaa tulla matkakuume itsellekin nyt... :). Ihanaa kun olette saaneet olla reissussa!

  VastaaPoista
 5. Nyt, nyt nousi matkakuume ja muistot pintaan, tutulta näyttää! Ihana reissu näkyy kuvista päätellen olleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anna. *:) Oli kyllä, vaikka pilvistäkin oli ja sekä merivesi että allasvesi oli jäätävän kylmiä. Uinnit jäi väliin ja ne harmitti. Mutta kivaa oli silti.

   Poista