lauantai 16. toukokuuta 2015

Ouluun avautuu täydenpalvelun kirppari: Vadelmatarha

Kuva Vadelmatarhan nettisivuilta.

Kun kuulin ensimmäisen kerran tästä Vadelmatarhan kirpputori-konseptista ja sen tulosta Ouluun, olin ihan innoissani. Viimeinkin lastenvaatekirppari minun makuuni! Olen yrittänyt myydä fb-kirpparilla tavaroita, mutta aina ylläpito iskee. (Juu, juu, oma vika.) Milloin on liikaa, liian vääränlaisia ja ties mitä vikaa ilmoituksissa. Sitten pitäisi yv:nä mittailla, sopia, kurkkia tiliä, mahdollisesti postittaa tai sopia aikatauluista hakemisen kanssa, jne. Perutaan, uudelleen sovitaan, ei käykään. Eikä se postittaminenkaan jaksa kiinnostaa yhtään. Ja kirpputoripöydän varaus jostain ja tavaroiden laittaminen ja pöytämaksut jajaja...

Mutta nyt! Nyt on laatikoita, nyssyköitä ja pussukoita odottamassa olohuoneessa iso kasa myyntiin lähtemistä. Eikä minun tarvitse kuin viedä nyssykät ja kauppias hoitaa homman. Tilille ropsahtelee rahoja sitten sitä mukaa, kun myyntiä tulee ja tavarat tulee siistiin järjestykseen toisten vastaavien tuotteiden kanssa lajiteltuna koon mukaan. Aivan mahtavaa!

Vadelmatarha vaikuttaa muutenkin ihanalta konseptilta: siisti, värikäs, raikas, yleiset wc-tilat, leikkinurkkaus lapsille, kerhotoimintaa, mahd. ilmaiset tilat ydistystoiminnalle esim. vanhemmuuteen ja lapsiin liittyen, jne. Mahdollisuus jäörjestää lmyös lastenkutsuja, jne. Käy ihmeessä tutustumassa. Myymälöitä myös Tampereella ja Kotkassa.

Kuva Vadelmatarhan sivuilta.

VALLOITTAVA KIRPPISKAUPPA, VIIHTYISÄ TAUKOTUPA JA ILOINEN TAPAHTUMAKESKUS

Tervetuloa maan mainioimpaan koko perheen olotilaan. Second hand –vaatteet on lajiteltu siististi koon mukaan. Kengät, lelut & tarvikkeet odottavat omilla osastoillaan löytäjäänsä. Taukotuvassa voi levähtää lämpimän kupin äärellä, nauttia pientä purtavaa tai ottaa esiin omat eväät. Lasten rakastama leikkipuutarha takaa rauhallisen hengähdyshetken. Vadelmaisen taivaan alla myös lähi- ja luomupuoti, lastenjuhlat sekä monta muuta hyödyllistä palvelua, touhua ja tohinaa. Käteisen lisäksi meillä käy pankki- ja luottokortti.
Ole kuin kotonasi!


OULU |  Limingantullin tarhurit avaavat perjantaina 22.5. klo 10 ja toivottavat kaikki pienet & isot asiakkaat tervetulleiksi! Hyödynnä ennakkotarjoukset ja saat omat tuotteesi avajaismyllääkään: itsepalvelupaikan varanneille avajaisviikonloppu kaupan päälle, täyspalvelun varanneille provisio vain 25% myydyistä. Ole nopea, paikkoja rajoitetusti!
Tarjolla kahvia & naposteltavaa, leppisten loistavaa seuraa ja hyllykaupalla laadukkaita lastenvaatteita, -tarvikkeita ja upouusia aarteita lähi- ja luomupuodissa. Tutustu ja ihastu, ja vinkkaa kavereillekin!
Tee kirppispaikkavaraus osoitteessa oulu@vadelmatarha.fi /
http://vadelmatarha.fi/blog/oulun-avajaiskarkelot
 


 https://oulunvadelmatarha.wordpress.com/2015/05/11/palvelut-kirppiskauppa/

3 kommenttia:

 1. Vadelmatarhan konsepti on tosi kiinnostava. Kumma kyllä, Vadelmatarhaa ei ole vielä pääkaupunkiseudulla. Tosin onhan täällä sitten muita lastentarvikekirppiksiä esim. Ipanainen.

  VastaaPoista
 2. Pääkaupunkiseudulle on tulossa oma Vadelmatarha, ei hätää :). Innokas yrittäjäkin on jo tiedossa, mutta hälle kaivataan kaveria. Tarhoja mahtuisi useampikin tuolle alueelle, joten jos tulee hyviä ehdokkaita mieleen niin viestiä vaan tarhan postiin ;).

  t.Maria, tarhuri

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Heli ja Maria :) Täällä toipuillaan pikku hiljaa flunssasta, sen jälkeen pitäisi tosiaan kävästä viemässä nuo kirpparikamat tarhalle. Hui, ihan jännittää miltä siellä näyttää ja miten saatte tarhan pyörimään. ^_^

  Tuo Helin mainitsema Ipainenkin vaikuttaa kivalta, monesti nettisivuja kurkkinut, mutten koskaan vielä mitään ostanut sitäkään kautta. :)

  VastaaPoista