sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Loppukesän kiireistä

Oulussa on ollut lämmintäkin. Ollaan ulkoilu, ollaan reissattu, on ollut kesä vieraita, on tehty töitä. On käyty Haapajärvellä häissä, kesävieraiden kanssa Hailuodossa, järjestetty hyvinvointi-iltaa ja nyt viimeisimpänä: omaan kärsitty koko perhe seikoista lukuunottamatta joko oksennus - tai ripulitaudista. Sanotaan siis että välillä on kulutettu voimat ja energiat aikavälillä loppuun. 

Niin loppuun etten ole tänne blogini ehtinyt, en käydä kunnolla koulujuttuja läpi enkä tehdä persona trailerin kunto- ja ravinto -ohjelmaa varten kuntotestejä ja lamppujen täyttämistä. 

Oksennustauti on kyllä kamalaa. Silti lasten kanssa pari yltä olkkariin lattialla siskonpedissä maaten mietin keskellä yötä että tämä on kyllä elämän parasta aikaa - lukuunottamatta sitä oksennustautia.Olisihan tässä vielä kerrottavaa, mutta näpyttelen tätä puhelimella (pari viikkoa sitten otetulla edellä ja uudella) joten hermojen säästämiseksi lopetan tähän.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ollaan ystäviä toisillemme!

4 kommenttia:

 1. Vatsatautia lukuun ottamatta kuulumispostaus kuulosti hyvältä. Näytät kuvissa tosi kauniilta.

  Hyvää alkavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heli! ^_^

   Pitänee vielä koneella käydessä korjata kirjoitusvirheet.

   Poista
 2. Mahatauti on kyllä niin kamala!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terhi kommentista. Onneksi kohtalaisen äkkiä meni ohi tuo tauti. Meillä kävi sen jälkeen vieraitakin. Eivät sairastuneet. Mutta sitten pidettiin äiti-lapsi-porukalla meillä nyyttärit, niin siitä porukasta suurin osa oksensi jo samana iltana. :( Kyllä oli paska fiilis. Pöpön oli täytynyt mennä ruoan kautta, kun niin nopeasti tarttui eikä aiempiin vieraisiin ollut mitään tullut vaikka olivat käyneet.

   Poista